Barion Pixel
Lazacfehérje 908g
search
  • Lazacfehérje 908g

Lazacfehérje 908g

16 990 Ft

Lazacfehérje - 908 g

Amata Power

Neked ajánljuk a terméket, 

  • ha nem tudsz vagy nem szeretnél sem tejsavó fehérjét sem növényit fogyasztani
  • ha könnyed, prémium felszívódású fehérjét szeretnél, ami nem telít el
  • ha válogatott összetevőjű terméket keresel és természetes édesítésűt
  • ha fontos számodra a magas biológiai érték, magas fehérjetartalom

  • 87%-os fehérjetartalom, kizárólag lazacból
  • Extrém gyors felszívódás
  • Kiemelkedő emészthetőség
  • Nem tartalmaz tejterméket, glutént, szóját és hozzáadott cukrokat
  • Steviával édesítve
  • Kevesebb, mint 1g szénhidrát adagonként
  • Tökéletes oldódás, könnyed, vizes állag
  • Természetes aromák és színezékek
  • 28 adag
Íz: Mango
Méret: 908 g
Mennyiség
Elérhető, a megrendelést 1-2 napon belül szállítjuk

FELHASZNÁLÁS

Keverj össze egy adag lazacfehérjét (32g) legalább 4-5 dl vízzel. A peptideknek köszönhetően rendkívül könnyen oldódik, ezért ne rázd sokáig, hogy ne habosodjon fel.

Fogyassz napi 1-2 adagot edzés előtt vagy után az ajánlott fehérjebeviteledtől függően.

TÁROLÁS

Az Amata Power lazacfehérjét napfénytől védett, hűvös és száraz helyen tárold.

ÖSSZETEVŐK
Hidrolizált lazacfehérje por (90%, származási ország: Norvégia), almasav, természetes aromák, MCT olaj, sáfrány koncentrátum, paprika kivonat, emulgeálószer (napraforgó lecitin), akácia rostok, édesítőszer (szteviol glikozidok), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)

TÁPÉRTÉK ADATOK

  Átlagos tápérték 100g-ban 1 adagban (32g)

  Energia 1680 kJ / 396 kcal 538 kJ / 127 kcal

  Zsír 3,0 g         1,0 g

  ebből telített zsírsav 1,5g         0,5 g

  Szénhidrát 1,3 g 0,4 g

  ebből cukor 0,2 g 0,1 g

  Rost 0,5 g 0,2 g

  Fehérje 88 g 28 g

  2,5 g 0,8 g

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

FELSZÍVÓDÁS

A többi fehérjeporhoz képest a lazacprotein rendelkezik a leggyorsabb nitrogén felszívódással.

A hidrolizáltságának köszönhetően alacsony molekulatömegű, „előemésztett” peptideket, tripeptideket és oligopeptideket tartalmaz, így az edzések után rekordidő alatt tölti vissza az izmaidat, hogy segítse a fejlődésed és gyorsítsa a regenerációdat.

EMÉSZTHETŐSÉG

A rendkívüli felszívódás mellett az emészthetősége is kiemelkedő. A szervezet több, mint 98%-ban fel tudja használni. Ez tovább fokozza a regeneráció hatékonyságát, így nem csak az edzések, hanem a sérülések vagy műtétek utáni felépülésben is kulcsfontosságú szerepet tölthet be.

Az emésztési folyamatot vizsgáló tesztek során a lazacfehérjét tejsavó fehérje izolátummal és hidrolizátummal hasonlították össze. Azt mérték, hogy a fogyasztást követő 2 órás időintervallumban a szervezet számára mennyi felhasználható nitrogént biztosít.

A végeredmény igencsak meggyőző: A lazacfehérje 79%-kal több nitrogént biztosít, mint a tejsavó fehérje izolátum és 20%-kal többet, mint a tejsavó fehérje hidrolizátum.

OLDÓDÁS

Az alacsony molekula tömegű peptidek nem csak a felszívódás sebességében játszanak fontos szerepet, hanem az Amata Power oldódásában is. A vízzel való keverést részesítjük előnyben, de rendkívül könnyen és gyorsan csomómentesre keverhető különféle tejekkel is.

ÁLLAG

A megszokott, sűrű fehérje turmixokkal ellentétben a lazacfehérje egy könnyed üdítőre hasonlít, így garantáltan nem fog eltelíteni.

ÍZ

Javasoljuk, hogy legalább 4-5 dl hideg vízzel keverd el, hogy az ízélményben sem kelljen csalódnod.

Kevesebb folyadék hozzáadásával elsőre jobban érződik a hidrolizáltságából adódó kesernyésebb ízvilág. A jó hír, hogy az ízlelőbimbók gyorsan megszokják és tolerálják az ismeretlen ízeket, így a második, harmadik fogyasztásra azoknak is könnyebb lesz megszokni, akiknek elsőre nem lett a kedvence.

ALLERGÉNEK

Az Amata Power összes hozzávalóját a legnagyobb odafigyeléssel választottuk ki. Egyik termékünk sem tartalmaz tejterméket, szóját, mogyoróféléket és glutént sem.

Termékeink fő alapanyaga - a lazacfehérje - hipoallergén élelmiszer, így legtöbb esetben még a halakra érzékenyek számára sem okoz allergiás reakciót. Ugyanakkor, ha korábban tapasztaltál már ilyen problémát, a fogyasztás megkezdése előtt egyeztess az orvosoddal.

Az Amata Power tejet, tojást, szóját, mogyorót és glutént feldolgozó üzemben készült.

TECHNOLÓGIA

A lazacfehérje por alacsony hőfokon történő, szabadalmaztatott eljárással készül. Enzimek segítségével bontják le az értékes húst, hogy sérülés nélkül maradjanak meg benne az olyan hasznos mikrotápanyagok, mint a kalcium, kálium, cink, nátrium, vas, magnézium, foszfor és réz.

TANULMÁNYOK

Számos tanulmány is igazolja a lazacfehérje fogyasztásának előnyeit, melyek a következők:

  • Növeli a vasfelvételt.
  • Csökkenti a testzsírt.
  • Serkenti a fehérjeszintézist.
  • Hatékony nitrogén felszívódást biztosít.
AMAT-908
1 tétel